Mit tegyünk, ha elfogyott az inspiráció?

fashion, girl, and hair kép

Elfogyott az inspirációd? Írni szeretnél a blogodra, de elvesztek a megfelelelő gondolatok az agyadból? Akkor ez a bejegyzés tökéletes lesz számodra! :)

Elfogyott az inspirációm, help! 

Olyan nincs. Inspiráció mindig van, és lesz is. :) Csak meg kell teremtened rá a megfelelő környezetet és pillanatot. Illetve,bocsánat. Rosszul fogalmaztam. Meg fog teremtődni saját magától a környezet is, és éppúgy a pillanat. Az inspiráció nem fogyott el, csak kimerült. Az energia nem vész el, csak átalakul, szokták mondani. Egy kicsit hagyd pihenni a gondolatokat a fejedben, hiszen te sem vagy gép, nem jönnek belőled csak úgy a szavak. Észrevehettétek(akik követik a blogom), hogy nekem is volt egy időszak, amikor folyamatosan jöttek a bejegyzések. De mivel minél többet írok, annál kevesebb új téma lesz, amit fel tudok tenni a blogra. És az sem árt, ha valamiről úgy írunk bejegyzést, cikket, amiről tényleg vannak ismereteink, és tapasztalataink. 

Mit tegyek annak érdekében, hogy újra írni tudjak?

Sok embertől hallottam, hogy olyankor gyakran olvasnak, zenét hallgatnak, vagy megnéznek egy filmet. Én azok közé tartozom, akik várják, hogy megtörténjen a csoda. És pont egy olyan pillanatban fog megtörténni, amikor nem számítok rá. Legyen ez akár az iskolában, akár itthon, de csak úgy bekattan valami, és elkezdek pötyögni egy random témáról, amiről úgy gondolom, hogy tudok is írni, mert rendelkezek a megfelelő információkkal, és nem csak mellébeszélnék. Tehát ha írsz egy adott témáról, mint például én legfőképpen a szépségápolásról, akkor olvass szépségápolással kapcsolatos cikkeket a neten. 


A lényeg az, hogy a bejegyzéseid ne legyenek erőltetettek, ugyanis azt az olvasók is észreveszik. Nem kell az, hogy folyton ugyanabban az időpontban posztolj, mert ha semmitmondó a szöveg, amit leírtál, akkor nincs értelme betartani a határidőt. Gyárts tartalmat, és ne középszerűséget! Az előbbiből alig van, az utóbbiból pedig rengeteg. 


Hát, ez egy kis motiváló bejegyzésnek szántam. Remélem segített. :) xx, Dorina


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Open When - ötletek