Ugrás a fő tartalomra

Kívánságlista a júniusi Avon katalógusból

Képtalálat a következőre: „avon”

Sziasztok! :) A mai bejegyzés egy kicsit újdonság lesz, ugyanis még sosem írtam a blogon kívánságlistát egy adott márkától sem. 
Viszont tegnap megkaptam a katalógust, és egyszerűen annyi szerelemre bukkantam, amennyire csak lehet. 

Úgyhogy kezdjük is! 

Körömlakkok

Jó pár Avon-os körömlakkom van, és elégedett vagyok mind a tartósságukkal, mind a pigmentjükkel. Nagyon praktikus az applikátor is, illetve a színek is brutál jók. De kimondottan nyári színekből túlzok, ha azt mondom, hogy bővelkedem. Tegnap ahogy megkaptam a katalógust, rögtön végigfutottam, és majdnem rögtön az első oldalon megláttam a True Color körömlakkokat. Csupa jó színek vannak. :D Az én kedvenceim, amikre pályázok:

Képtalálat a következőre: „avon wandering rose nail polish”

Wandering Rose 

Gyönyörű nyárias, üdítő rózsaszín. :) 

Képtalálat a következőre: „avon coral reef nail polish”

Coral Reef

Ez a szín is nagyon tetszik, van egy egészen pirosas beütése, de amint a neve is elárulja, inkább sötét korall.


Képtalálat a következőre: „birthstones pro+”

A jelenlegi katalógusban leárazva vannak, egyébként meg nem biztos, hogy kiadnék érte annyit, amennyi. De ezek közül az ezüst vagyis a Diamond elnevezésű körömlakk teljesen elnyerte a tetszésemet. :) Lehet beruházok egyre.


Highlighter / Pirosító

Nem igazán használok pirosítót, highlightert pedig háziasan megoldom. De ezt a szerkentyűt igazán kipróbálnám! :D 
Képtalálat a következőre: „ideal flawless blush and highlighter”

Body care

Képtalálat a következőre: „avon naturals pomegranate & mango”

A gránátalmás-mangós szett tartalmaz egy testápolót és egy tusfürdőt. Sajnos olyan képet, amin mindkettő rajta lenne, nem találtam, még külön sem nagyon. :( De a csomagolásuk ugyanaz, csak az egyikben a tusfürdő, a másikban pedig a testáoló van. Csak hogy azért mégis, legyen valami elképzelésetek. :) 
Az illata fenomenális, mondanom sem kell, hogy imádom a gránátalmát! No, meg a mangót is. :) 

Képtalálat a következőre: „avon naturals strawberry and white chocolate” 

Ez pedig egyszerűen mennyei! Epres-fehércsokis tusfürdőm ugyan van, de szívesen beruháznék egy testápolóra, tusfürdőre és egy testpermetre. 
Akik szeretik az édes illatokat, azoknak bátran ajánlom! A tusfürdővel öröm fürdeni. :D 

Ennyi lenne, a bejegyzés egyáltalán nem szponzorált. :) 
Csak gondoltam leírom nektek, hogy milyen csoda termékek vannak az ehónapi katalógusban. Rendelésre fel! ;) 

xx, Dorina


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hamarosan közeleg a Valentin nap, és ha a kedveseteknek szeretnétek KEDVESKEDNI akkor remélem ez a kis bejegyzés segít nektek. :) Úgy gondoltam, bármelyik lány,illetve srác örülne annak, ha 56 dolog össze lenne nekik firkantva egy kis borítékba.

56 dolog amit szeretek benned:   hűséges vagy ahhoz amit, és akit szeretszegyüttérző vagy mindenki körülötted lévő emberrelaz önzetlenségeda becsületességedképes vagy áldozatot hozni értemmindig őszinte vagy, akármi történika kedvességedmindig segíteni próbálsz másoknakkiállsz amellett, amiben hiszela nagylelkűségeda bizalmadmindenből próbálod a jót kihoznioptimista vagytudod hogy mit akarsz kezdeni magaddal az életben, vannak céljaidtisztelsz bátor vagy bátran állsz az élethezmegértő vagy velemmindent megosztunk egymássalmindig megnevettetszaz őrült hangokat, amiket kiadsz nem félsz előttem sírni jól bánsz az állatokkal mindig segítesz, ha megkérlek ráahogy hozzám érszaz intelligenciádmegtanítottál becsülni önmagama hangoda hajada szemeda szád…

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Végre eljött a várva árt december, ám a hó sehol... sajnos. Ezek ellenére szerintem ez egy nagyon kellemes hónap, nemsokára itt a mikulás, karácsony, szilveszter és miegymás. Ugye az elképzelés ez lenne, mint ami a szöveg fölötti kép, de reméljük minél hamarabb teljesül ez a kívánsááágunk.

Most pedig kedveskedni szeretnék nektek egy jó pár karácsonyi ajándék ötlettel, afféle kárpótolás amiért ilyen ritkán van cikk :)

Open when levél  Ez annyit takar, hogy ráírod pár borítékra hogy "nyisd ki ha..."  vagy pedig "open when..." és alá egy hangulatot, például "nyisd ki ha... éhes vagy" ugye értitek? :)

Díszítheted:
filctollal, festékkelvagy akár vehetsz színes papírokat, és hajtogathatsz borítékot Itt van néhány ötlet a kinézethez: 


Ötletek, hogy mit írj rá:
open when/nyisd ki ha you miss me/hiányzom - közös képet teszel beleha éhes vagy - csokit teszel bele ha szomjas vagy - teafilterha megvagy fázva - algopirin, vagy egyéb gyógyszer, zsepkendőha sírtál - zsep…

Miért szívás vidékinek lenni?

Miért is szívás vidékinek lenni?  Nos. A budapestieknek(vagy legalábbis nem csak nekik, de azoknak is, akik nagyobb városban élnek) sokkal több lehetőségük van blogger, vagy vloggertalálkozókra menni, mint nekünk. Miért? Keres egy magának megfelelő villamost, vagy metrót, és ott is van a város másik felében. Ezzel ellentétben mi vidékiek vagy jól feltankoljuk az autónkat, vagy vonatra szállunk. Ami azért valljuk be, drágább költségekkel jár. 
A városiaknak ( hogy ne csak a pestieket emlegessem ) több lehetőségük van arra, hogy különböző cégekkel, vagy márkával összeálljanak. Jó, nyilván, aki tényleg nagyon szeretné, az előbb utóbb el fog oda jutni, hogy egy-egy nagyobb márka szponzorálja a bejegyzéseit/videóit. De ehhez baromi sokat kell dolgozni (tapasztalatból mondom), és nem csak úgy van, hogy lespanolok a 100 ezer feliratkozóval rendelkező youtuber (jövendőbeli) barátnőmmel, hanem tényleg csak magadra számíthatsz. Kivéve, ha van jó ismeretséged. De most a jó ismeretséget dobjuk e…