Az elmúlt hónapok kedvencei

Mostanában kevés bejegyzés volt akár itt, akár az Instagram profilomon, de ez azért van, mert a fejem szanaszét áll. Kötelezőket is kéne olvasnom, aminek lassan neki is fogok, hiszen van vagy 7-8 könyv,amit az elkövetkezendő 1,5 hónapban ki kellene olvasnom. Mondanom sem kell, hogy egyáltalán nincs kedvem hozzá, már csak azért sem, mert a fele érthetetlen, és hiába olvasom el, ugyanúgy nem fogom érteni, mintha nem olvastam volna. Felesleges időpocsékolás. Ahelyett, hogy a 9 hónap szívatás után adnának egy kis szabadságot, még a nyaramat is elveszik. Köszönöm magyar oktatás


Az elmúlt hónapokban sok olyan terméket 'teszteltem', amik kedvencekké váltak. Van olyan termék is köztük, ami már a blogomon szét van hypeolva, de ettől most eltekintek. 


Erről a képről most csak a Farmasi Matte Liquid Lipsticket, azaz folyékony rúzst szeretném kiemelni, 01-es árnyalatbam. 
Szép a színe, szerintem nagyon jól illik a bőrömhöz. A tartóssága eszméletlenül jó, és meg sem érzem, hogy az ajkamon van. Van, hogy teljesen elfeledkezem róla, majd egy esetleges selfie ellenében tűnik csak fel, hogy felkentem. :) 1600ft-ba került, még az ára sem nevezhető borsosnak. 



Valami elképesztően édeskés, kellemes illata van. A parfüm árát nem tudom pontosan, de ez a minta ha jól emlékszem 900ft-ba került, és teljesen megérte. Rendszeresen használom. Nem tömény édes, hanem pont az a megfelelő. :) 


Az Avon Birthstones Pro+ körömlakkjainak Diamond változata. elképesztően szép, tartós. Bár mostanában inkább a géllakkokat feszegetem, de ez nagyon-nagyon elnyerte a tetszésem, és nem túlzok, egyáltalán. :) Csinos, elegáns, de még a laza kategóriában is helyet foglal. 1000ft volt leárazva, egyébként ilyen 1300ft környékén van. 


Ez az Isana Young gránátalmás testápoló egy csoda. Leárazva 300ft volt, egyébként 600ft, és a tubus feliratai szerint limitált kiadás. Észrevehetően puhább tőle a bőröm, és az illata is finom. 




Ez egy gyors kis bejegyzésre sikerült, de annál inkább őszintére. Ha tehetitek, szerezzétek be ti is ezeket a termékeket, mert csodásak! 

xx, Dorina


Megjegyzések

  1. Az Avon körömlakk nagyon megfogott! Az Isana testápolót pedig mindenképp meg fogom szagolni ( ha megtalálom még ezt a limitált kiadást :D )és ha jó veszek, mert 600 Forintért se rossz vásár. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, egyáltalán nem drága, és ahhoz képest nagyon jó! :) Örülök, hogy van, ami elnyerte a tetszésed. ^^

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Open When - ötletek