Ugrás a fő tartalomra

Az elmúlt hónapok kedvencei

Mostanában kevés bejegyzés volt akár itt, akár az Instagram profilomon, de ez azért van, mert a fejem szanaszét áll. Kötelezőket is kéne olvasnom, aminek lassan neki is fogok, hiszen van vagy 7-8 könyv,amit az elkövetkezendő 1,5 hónapban ki kellene olvasnom. Mondanom sem kell, hogy egyáltalán nincs kedvem hozzá, már csak azért sem, mert a fele érthetetlen, és hiába olvasom el, ugyanúgy nem fogom érteni, mintha nem olvastam volna. Felesleges időpocsékolás. Ahelyett, hogy a 9 hónap szívatás után adnának egy kis szabadságot, még a nyaramat is elveszik. Köszönöm magyar oktatás


Az elmúlt hónapokban sok olyan terméket 'teszteltem', amik kedvencekké váltak. Van olyan termék is köztük, ami már a blogomon szét van hypeolva, de ettől most eltekintek. 


Erről a képről most csak a Farmasi Matte Liquid Lipsticket, azaz folyékony rúzst szeretném kiemelni, 01-es árnyalatbam. 
Szép a színe, szerintem nagyon jól illik a bőrömhöz. A tartóssága eszméletlenül jó, és meg sem érzem, hogy az ajkamon van. Van, hogy teljesen elfeledkezem róla, majd egy esetleges selfie ellenében tűnik csak fel, hogy felkentem. :) 1600ft-ba került, még az ára sem nevezhető borsosnak. Valami elképesztően édeskés, kellemes illata van. A parfüm árát nem tudom pontosan, de ez a minta ha jól emlékszem 900ft-ba került, és teljesen megérte. Rendszeresen használom. Nem tömény édes, hanem pont az a megfelelő. :) 


Az Avon Birthstones Pro+ körömlakkjainak Diamond változata. elképesztően szép, tartós. Bár mostanában inkább a géllakkokat feszegetem, de ez nagyon-nagyon elnyerte a tetszésem, és nem túlzok, egyáltalán. :) Csinos, elegáns, de még a laza kategóriában is helyet foglal. 1000ft volt leárazva, egyébként ilyen 1300ft környékén van. 


Ez az Isana Young gránátalmás testápoló egy csoda. Leárazva 300ft volt, egyébként 600ft, és a tubus feliratai szerint limitált kiadás. Észrevehetően puhább tőle a bőröm, és az illata is finom. 
Ez egy gyors kis bejegyzésre sikerült, de annál inkább őszintére. Ha tehetitek, szerezzétek be ti is ezeket a termékeket, mert csodásak! 

xx, Dorina


Megjegyzések

  1. Az Avon körömlakk nagyon megfogott! Az Isana testápolót pedig mindenképp meg fogom szagolni ( ha megtalálom még ezt a limitált kiadást :D )és ha jó veszek, mert 600 Forintért se rossz vásár. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, egyáltalán nem drága, és ahhoz képest nagyon jó! :) Örülök, hogy van, ami elnyerte a tetszésed. ^^

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hamarosan közeleg a Valentin nap, és ha a kedveseteknek szeretnétek KEDVESKEDNI akkor remélem ez a kis bejegyzés segít nektek. :) Úgy gondoltam, bármelyik lány,illetve srác örülne annak, ha 56 dolog össze lenne nekik firkantva egy kis borítékba.

56 dolog amit szeretek benned:   hűséges vagy ahhoz amit, és akit szeretszegyüttérző vagy mindenki körülötted lévő emberrelaz önzetlenségeda becsületességedképes vagy áldozatot hozni értemmindig őszinte vagy, akármi történika kedvességedmindig segíteni próbálsz másoknakkiállsz amellett, amiben hiszela nagylelkűségeda bizalmadmindenből próbálod a jót kihoznioptimista vagytudod hogy mit akarsz kezdeni magaddal az életben, vannak céljaidtisztelsz bátor vagy bátran állsz az élethezmegértő vagy velemmindent megosztunk egymássalmindig megnevettetszaz őrült hangokat, amiket kiadsz nem félsz előttem sírni jól bánsz az állatokkal mindig segítesz, ha megkérlek ráahogy hozzám érszaz intelligenciádmegtanítottál becsülni önmagama hangoda hajada szemeda szád…

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Végre eljött a várva árt december, ám a hó sehol... sajnos. Ezek ellenére szerintem ez egy nagyon kellemes hónap, nemsokára itt a mikulás, karácsony, szilveszter és miegymás. Ugye az elképzelés ez lenne, mint ami a szöveg fölötti kép, de reméljük minél hamarabb teljesül ez a kívánsááágunk.

Most pedig kedveskedni szeretnék nektek egy jó pár karácsonyi ajándék ötlettel, afféle kárpótolás amiért ilyen ritkán van cikk :)

Open when levél  Ez annyit takar, hogy ráírod pár borítékra hogy "nyisd ki ha..."  vagy pedig "open when..." és alá egy hangulatot, például "nyisd ki ha... éhes vagy" ugye értitek? :)

Díszítheted:
filctollal, festékkelvagy akár vehetsz színes papírokat, és hajtogathatsz borítékot Itt van néhány ötlet a kinézethez: 


Ötletek, hogy mit írj rá:
open when/nyisd ki ha you miss me/hiányzom - közös képet teszel beleha éhes vagy - csokit teszel bele ha szomjas vagy - teafilterha megvagy fázva - algopirin, vagy egyéb gyógyszer, zsepkendőha sírtál - zsep…

Miért szívás vidékinek lenni?

Miért is szívás vidékinek lenni?  Nos. A budapestieknek(vagy legalábbis nem csak nekik, de azoknak is, akik nagyobb városban élnek) sokkal több lehetőségük van blogger, vagy vloggertalálkozókra menni, mint nekünk. Miért? Keres egy magának megfelelő villamost, vagy metrót, és ott is van a város másik felében. Ezzel ellentétben mi vidékiek vagy jól feltankoljuk az autónkat, vagy vonatra szállunk. Ami azért valljuk be, drágább költségekkel jár. 
A városiaknak ( hogy ne csak a pestieket emlegessem ) több lehetőségük van arra, hogy különböző cégekkel, vagy márkával összeálljanak. Jó, nyilván, aki tényleg nagyon szeretné, az előbb utóbb el fog oda jutni, hogy egy-egy nagyobb márka szponzorálja a bejegyzéseit/videóit. De ehhez baromi sokat kell dolgozni (tapasztalatból mondom), és nem csak úgy van, hogy lespanolok a 100 ezer feliratkozóval rendelkező youtuber (jövendőbeli) barátnőmmel, hanem tényleg csak magadra számíthatsz. Kivéve, ha van jó ismeretséged. De most a jó ismeretséget dobjuk e…